Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Η κβαντική επιστήμη πειραματικός δορυφόρος «αριθμό Mozi» σε τροχιά δοκιμών προχωρεί καλά

Δεδομένων Εικόνα: Κίνα αναπτύχθηκε για πρώτη φορά κβαντικό επιστημονικό πείραμα δορυφορική

Ανταποκριτής του κόσμου 12η Οκτ από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών έμαθε ότι η κβαντική επιστήμη πειραματικός δορυφόρος της Κίνας πρώτη & ldquo? Mozi αριθμό & rdquo? Μετά από μια επιτυχημένη έναρξη από τις 16 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, είναι τώρα
το έργο βρίσκεται σε τροχιά δοκιμών, η δορυφορική πλατφόρμα αυτή τη στιγμή δοκιμές, δοκιμές φορτίου, τρία τεστ δορυφορική επίγεια σύνδεση προχωρεί ομαλά, τα διάφορα δορυφορικά συστήματα που λειτουργούν κανονικά.

κβαντική επικεφαλής επιστήμονας δορυφορική έργου, ακαδημαϊκός εισαγωγή Pan Jianwei UNM Clothing, ολόκληρο το έργο σε τροχιά δοκιμαστική περίοδο περίπου τριών μηνών, αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου.
Στην τροχιά δοκιμή είναι πλήρης, ο δορυφόρος θα πρέπει να παραδοθεί στον χρήστη και στον επιστημονικό πειραματικό στάδιο.

Επί του παρόντος, & ldquo? Mozi αριθμό & rdquo? Δορυφορική πλατφόρμα έχει ολοκληρώσει το τεστ.
Ενεργειακή παρακολούθηση, την κατάσταση της μπαταρίας είναι φυσιολογική, κανονική παροχή ρεύματος ηλιακά φτερά, φόρτιση και λειτουργία εκφόρτισης σωστά? Απομακρυσμένη εντολή και την έγχυση των δεδομένων, απομακρυσμένη όψη 100% ποσοστό επιτυχίας.

Εν τω μεταξύ, η ολοκλήρωση του τρόπου ελέγχου δορυφόρου ρυθμό, τον τρόπο απόκτησης του ήλιου, windsurfing επεκτάθηκε λειτουργία, και το τεστ αδράνεια κατευθυντική λειτουργία, το δορυφορικό σύστημα ελέγχου της θέσης λειτουργεί κανονικά, σταθερή απόδοση απόσβεσης? Επικοινωνίες μετάδοσης δεδομένων, η σταθερότητα απομακρυσμένη μέτρηση είναι σημαντική, σύμφωνα με τις προσδοκίες
, κύκλωμα θέρμανσης υποσυστήματος ελέγχου θερμικής λειτουργεί σωστά, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις? διαχείρισης υπηρεσιών αστέρι, κατάσταση του υπολογιστή δορυφορικής υπηρεσίας είναι φυσιολογικό, τα αστέρια του λογισμικού υπηρεσία να λειτουργούν σωστά.

ωφέλιμο φορτίο εργασία δοκιμής έχει ολοκληρωθεί.
Ωφέλιμο φορτίο κάθε μεμονωμένου ελέγχου εκκίνησης, φυσιολογική κατάσταση? Ολοκλήρωση της εσωτερικής φορτίο από τη δοκιμή ευθυγράμμιση οπτικού άξονα, την ακρίβεια της ταιριάζει με το οπτικό άξονα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αποστολής? Πλήρη ειδική φορτίο δοκιμής ανίχνευσης ενός φωτονίου, ενιαίο ανιχνευτή φωτονίων σκούρο δείκτες μετράει σύμφωνα με τις προσδοκίες? Η ολοκλήρωση όλων εδάφους
σταθμό κατάδειξης, καλή σταθερότητα, την παρακολούθηση της ακρίβειας να πληρούν τις απαιτήσεις, οι καιρικές συνθήκες συναντήθηκαν κάτω από τις απαιτήσεις του σκοπού του σταθμού με στόχο είχαν επιτυχή? εμπλακεί πηγή λειτουργεί σωστά, το φως φωτεινότητα πηγή και άλλους δείκτες για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αποστολής? ένεση εντολή φορτίο, τηλεμετρίας
επιστημονική και κατάντη μεταφορές δεδομένων ήταν φυσιολογικά.

ημέρες σε δοκιμή σύνδεσης ολοκληρώθηκε μερικώς.
Πλήρης με το σταθμό Xinglong, Δελχί σταθμό, μόνο σταθμό με σκοπό την δοκιμή του σταθμού Nanshan, η θέσπιση ουρανό σύνδεση και τη γη? Και την ολοκλήρωση του σταθμού Nanshan Δελχί με διπλό τεστ με στόχο την εγκαθίδρυση διμερών μπλεγμένος ελαφριά αλυσίδα? Με την ολοκλήρωση του σταθμού με τον Αλή
δοκιμή όψεως, να δημιουργήσει μια τηλεμεταφορά οπτικό σύνδεσμο.
Οι δορυφόροι βρίσκονται σήμερα στην προσαρμογή των παραμέτρων, και για να βρείτε τις καλύτερες διαδικασία συσσώρευσης σημείο λειτουργίας έγκυρα δεδομένα.
& Ldquo? Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, Quantum ολοκλήρωσε την πρώτη του δορυφόρου στον κόσμο την ίδια στιγμή, συντάσσονται με ακρίβεια δοκιμή διπλής σταθμό, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε ολόκληρο τον δυσκολίες δοκιμών, οι απαιτήσεις ακρίβεια είναι πολύ υψηλό.
& Rdquo? Κβαντική δορυφορική μηχανικής εκτελεστικό διαίρεση αντιπρόεδρος και επικεφαλής διοικητής του δορυφορικού συστήματος, δήλωσε ο Wang Jianyu, & ldquo? Αλλά μόνο η πλήρης διστατικού ευθυγράμμιση, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα πραγματοποιήσει το επόμενο αστέρι για να διανείμει κβαντική διεμπλοκή πειράματα.
& Rdquo? Συνολική κατανομή

κβαντικής μηχανικής σύστημα εφαρμογής της επιστήμης δορυφόρου, δήλωσε η διαίρεση δορυφορικά συστήματα αντιπρόεδρος Peng Chengzhi, μια δοκιμή δορυφόρου, πολλές παραμέτρους απόδοσης υπερβαίνει τις προδιαγραφές σχεδιασμού.
Για παράδειγμα, λόγω της κβαντικής δορυφόρο μπορεί να λειτουργήσει μόνο τη νύχτα, για να προστατευθεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, όταν το αρχικό πείραμα δορυφόρο σχέδιο μόνο μία φορά ανά νύχτα, όχι περισσότερο από δύο φορές.
Δορυφορική ημέρες αργότερα, η ομάδα διαπίστωσε ότι η απόδοση ενέργειας του συστήματος είναι πολύ καλή, η ομάδα μετά από διαβουλεύσεις, αποφάσισε να αφήσει & ldquo? Αριθμός Mozi & rdquo? Κάνετε 2 ή 3 φορές την ημέρα του πειράματος, και τελικά πέτυχε.

& ldquo? Παραδοσιακά, δορυφορική ημέρες για να σταθεροποιηθεί, στο μέτρο του δυνατού να μην προσαρμοστεί? Αλλά οι επιστήμονες ελπίζουν είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες διάφορα πειράματα.
Επιστήμης και της μηχανικής ομάδα είναι το μοντέλο της συνεργασίας της ομάδας είναι μια πραγματική επιστήμη με γνώμονα την δορυφορική? Mozi αριθμό & rsquo? IT & lsquo.
& Rsquo? & Rdquo? Δήλωσε ο Peng Chengzhi.

Είναι κατανοητό ότι η κβαντική δορυφορική & ldquo? Αριθμός Mozi & rdquo? Είναι ένα από Κινεζικής Ακαδημίας Διαστημικής Επιστήμης και στρατηγικών πιλοτικά προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας του πρώτου δορυφόρου επιστημονικό πείραμα, στις 16 Αυγούστου ξεκίνησε με επιτυχία από το Jiuquan Satellite Launch Center.
Κύρια αποστολή της είναι η διεξαγωγή υψηλής ταχύτητας μέσω δορυφόρου επιστήμη της κβαντικής κλείδα κατανομής, η κβαντική διεμπλοκή να διανείμει δορυφορικό και δορυφόρου-εδάφους πείραμα κβαντικής τηλεμεταφοράς.

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες