Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Κινεζική παραδοσιακή ιατρική των βοτάνων έχει μια ισχυρή επίδραση για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα

απλή και αργό σε σχέση με τη δυτική ιατρική, κινεζική ιατρική, γιν και γιανγκ σχήμα υπογραμμίζει τη συνήθη μακροπρόθεσμη ανάρρωση, ακόμη & ldquo? & Rdquo?. Προσφοράς

Με την ανακάλυψε αρτεμισινίνης Tu Yo Yo κέρδισε το βραβείο Νόμπελ, κινεζική ιατρική είναι ένα σύνολο φωτιά.

συμβατική ιατρική στην ανάκτηση θεραπεία στο εξωτερικό για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα για την κατάσταση της έλλειψης σαφούς κατανόησης.
Τώρα, οι ξένοι ειδικοί γιατροί επιβεβαίωσαν τελικά τη συμβολή των κινεζικών φυτικό φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου.
Η μελέτη

Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας ερευνητική ομάδα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Target Ογκολογίας» είναι η πρώτη απόπειρα μοριακή παραδοσιακή κινεζική ιατρική για να προβεί σε συνολική τρόπο που περιγράφεται, αποδεικνύεται ότι η παραδοσιακή κινέζικη ιατρική έχει να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα
ισχυρή επίδραση.

ερευνητές αναφέρουν ότι το πείραμα έχει αποδειχθεί να ενεργοποιηθεί και να επηρεάσει την έκφραση τρόπο ιατρικής δυτική ιατρική γονίδιο χημειοθεραπεία είναι η ίδια Cigars brand βιολογικά μονοπάτια, αλλά ο ρόλος των διαφόρων γονιδίων.
Αυτά τα γονίδια ικανά να ρυθμίζουν την κυτταρική διαίρεση και την περίοδο επιβίωσης της συνταγής φαίνεται να έχει αλλάξει είναι η ρύθμιση του κυτταρικού κύκλου, επάγουν οδούς θάνατο των καρκινικών κυττάρων προς την ανάπτυξη και, τελικά, να σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα.

Όμως άλλοι ερευνητές εκπληκτικό είναι ότι αν η διάσπαση της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής συστατικά συνταγή θα βρείτε ότι τα επιμέρους στοιχεία δεν παίζουν ένα καλό αποτέλεσμα.
Διάφοροι συνδυασμοί συστατικών προκειμένου να αισθητά, και ελάχιστες παρενέργειες.
Αλλά μέχρι τώρα, οι φαρμακολογικές τους μηχανισμούς που περιέχονται σε αυτό δεν έχει πλήρως αποκαλυφθεί.
Και αυτή θα είναι η επόμενη εστίαση της μελέτης.

Tags:

Μεταστοιχεία

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Αρχείο

Σελίδες