Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Μελέτες έχουν δείξει ότι το εμβρυϊκό καρδιακό παλμό για πρώτη φορά εμφανίστηκε στις πρώτες 16 ημέρες της κυήσεως

στατιστικές δείχνουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κάθε 180 γεννήσεις, υπήρχαν μία περίπτωση συγγενή καρδιοπάθεια, η οποία ισοδυναμεί με το νέο 4.000 χρόνων, νέα 12 ασθενείς με συγγενή καρδιοπάθεια κάθε μέρα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail ανέφερε ότι, προς το παρόν, μια νέα μελέτη δείχνει ότι εμβρύου κτύπος της καρδιάς, για πρώτη φορά εμφανίστηκε στις πρώτες 16 ημέρες της εγκυμοσύνης.
Νωρίτερα οι ερευνητές πιστεύουν ότι η πρώτη ανθρώπινη συρρίκνωση του εμβρυϊκού καρδιακού ρυθμού μυών είναι οι πρώτες 21 ημέρες της εγκυμοσύνης.

Επί του παρόντος, η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης διαπίστωσε ότι η εμβρυϊκή κτύπο της καρδιάς του ανθρώπου νωρίτερα, για πρώτη φορά, η μελέτη αυτή παρέχει έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς (BHF).
συγγραφέας της μελέτης, καθηγητής Paul BHF – Riley (Paul Riley) είπε, προσπαθούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο ανάπτυξης της καρδιάς, ανάλυση των παραγόντων που οδηγούν στην καρδιά του εμβρύου ανωμαλίες συμβαίνουν πριν από τη γέννηση στη μήτρα, και πώς να επισκευάσει την καρδιά του ενήλικου πληθυσμού, η οποία
μελέτη διαπίστωσε ότι η μεταχείριση των συγγενών βοήθεια παρέχουν νέες ενδείξεις.

βρίσκοντας για πρώτη φορά πώς η καρδιά χτυπά και πώς η διαδικασία της ανάπτυξης καρδιακά προβλήματα, μπορείτε να αποφύγετε τις καρδιακές παθήσεις στο στάδιο της εγκυμοσύνης.
Καθηγητής Riley και η ομάδα ελπίζει αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να την επιδιόρθωση κατεστραμμένων μυών μετά από μια καρδιακή προσβολή, καρδιακή προσβολή, εύκολα να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια.

ερευνητική ομάδα διαπίστωσε τα πρώτα έμβρυα ποντικών εργαστηρίου κτύπο της καρδιάς, και έτσι προφανώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε εμβρυϊκό καρδιακό παλμό του ανθρώπου 16 ημέρες μετά τη σύλληψη, τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «eLife».
Έχει αναφερθεί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κάθε 180 νεογέννητα μωρά υπήρχαν μία περίπτωση είχε διαγνωστεί με συγγενή καρδιοπάθεια cigarettes Sale.

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες