Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Νέοι ωοθήκες ποντικών για να επανακτήσει τη νεολαία τους

νέους μυστικό;
Πηγή: BSIP VEM / Επιστήμη Φωτογραφίες Library

κατέχει τις ωοθήκες ή την πρόληψη γυναικείο μυστικό της γήρανσης.
Θα αντικαταστήσουν τα παλαιότερα ωοθήκες ποντικών νέους ωοθήκες ποντικών φαίνεται να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης θηλυκά ποντίκια ανοσοποιητικό και το μεταβολικό σύστημα, έτσι ώστε η ζωή τους γίνεται πλέον.
Οι άνθρωποι θα πάρουν τα ίδια οφέλη από αυτό;

Με την ηλικία, ο μεταβολισμός του σώματος μπορεί να επιβραδυνθεί, το ανοσοποιητικό σύστημα θα εξαντληθούν.
Οι ηλικιωμένοι είναι πιο επιρρεπείς σε σοβαρή κρύο και τη γρίπη συμπτώματα, μπορεί να είναι επειδή ζουν κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος μειώνεται.
Αργή μεταβολικό σύστημα σημαίνει ότι το γεύμα, γλυκόζη στο αίμα χρόνος παραμονής θα είναι μεγαλύτερη.
Την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, θα βλάψει τα όργανα των ανθρώπων.

II & V Αλλά ένα ποντίκι πειράματα έδειξαν ότι μεταμοσχευμένο οργάνων από τους νεότερους ποντίκια μπορεί να αντιστρέψει την αλλαγή.
Πανεπιστήμιο της Γιούτα Jeffrey Mason αφαιρεθεί το 10 12-μηνών οιστρογόνων κατάπαυσης (το ανθρώπινο ισοδύναμο της μεταβατικής περιόδου της εμμηνόπαυσης) έκκρισης σε ποντίκια οι ωοθήκες, η οποία αντικαταστάθηκε μόλις 60 ημερών (περίπου ισοδύναμη με την ανθρώπινη
20 χρόνια νωρίτερα) σε ωοθηκεκτομή ποντίκια.

τέσσερις μήνες αργότερα, αξιολογήθηκαν Mason ανοσοποιητικό σύστημα αυτών των ποντικών.
Ο αριθμός των νέων μολύνσεων για να κάνει μια απάντηση των κυττάρων του ανοσοποιητικού (παρθένα Τ κύτταρα) μειώνεται με την ηλικία, εκείνοι πριν από ποντίκια επέμβαση αφελή Τ κύτταρα έχει μειωθεί.

6 μηνών (πριν από την επέμβαση) και 16 μηνών, αύξηση περίπου 67% του αρχικού αριθμού των Τ κυττάρων σε αυτά τα ποντίκια.
Κατά την ίδια περίοδο μειώθηκαν κατά 80% σε ποντίκια που έλαβαν χωρίς αριθμό σχετικών κυττάρων.
Προκειμένου να εξακριβωθεί

μεταβολισμό, Mason να ποντικούς που έχουν εγχυθεί με γλυκόζη, δοκιμάζοντας επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους στο σώμα για μεγάλο χρονικό επανήλθε στο φυσιολογικό.
Με ένα νεαρό ωοθήκη αφαίρεση του ποντικιού της γλυκόζης στο αίμα πιο γρήγορα από ό, τι τα ποντίκια που δεν έκανε λειτουργίας πιο γρήγορα, Mason είπε ότι θα ανακοινώσει την ετήσια συνάντηση ΗΠΑ Αναγεννητικής Ιατρικής, που πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα στο Salt Lake City αυτή η ανακάλυψη.

Το εύρημα βασίζεται σε προηγούμενες έρευνες, η ομάδα παραπάνω, οι μελέτες τους έχουν δείξει ότι νεαρά ποντίκια μεταμοσχευμένα κύτταρα ωοθήκης ποντικιού περισσότερο από τη ζωή των συνομηλίκων τους σε ποντίκια περίπου 40%, και πιο υγιή καρδιά.
& Ldquo? Άλλαξε το ρόλο της διαδικασίας γήρανσης στις ωοθήκες των υφισταμένων απόψεων.
& Rdquo? Mason είπε.

Tags:

Μεταστοιχεία

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Αρχείο

Σελίδες