Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν νέες νάνο πλανήτη πέρα ​​από τον Πλούτωνα

πολλοί κομήτες προέρχεται από την ζώνη Kuiper ή Oort cloud, αλλά οβάλ τροχιές τους θα τους μεταφέρετε στον ήλιο, αν και θεωρείται γενικά τις εξωτερικές περιοχές του ηλιακού συστήματος αποτελείται κυρίως από μικρά ουράνια σώματα που αποτελούνται από τον Πλούτωνα.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, στην οικογενειακή φωτογραφία στο ηλιακό σύστημα, την προσθήκη ενός νέου προσώπου.
Εκτός από τον Πλούτωνα, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα νέο νάνο πλανήτη.
Σύμφωνα με την έκθεση NPR, ο νάνος πλανήτης που ονομάζεται & ldquo? 2014UZ224 & rdquo?, Με διάμετρο περίπου 530 χιλιόμετρα από τον Ήλιο περίπου 8.500.000.000 χιλιόμετρα μακριά.
Σε σύγκριση, το μεγαλύτερο φεγγάρι του Πλούτωνα, Χάροντα διάμετρο 1.200 χιλιόμετρα και αφήλιο από τον Ήλιο έχει 7.300 εκατομμύρια χιλιόμετρα.
Για 2014UZ224, για το & ldquo? Χρόνο & rdquo? (Νάνος πλανήτης σχετικά με το χρόνο που απαιτείται για να περιβάλει την ημερομηνία) είναι περίπου 1100.
Για λόγους σύγκρισης, ο Πλούτωνας σε ένα & ldquo? Σε & rdquo? Μόνο περίπου 248 χρόνια.
Minor Planet Κέντρο επιβεβαίωσε επίσης τις ανακαλύφθηκαν πρόσφατα αντικείμενα.

Michigan καθηγητής της αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο του David Gerdes είπε NPR, η συσκευή επιστήμονες κάμερα ονομάζεται σκοτεινή ενέργεια (DECam) ανακάλυψε τον νάνο πλανήτη.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σύμπαν είναι η επιτάχυνση της διαστολής, και πίσω από αυτού του μηχανισμού είναι η κινητήρια δύναμη επιστήμονες να επιταχύνει την επέκταση της λεγόμενης σκοτεινής ενέργειας.
Για να καταλάβουμε τι ακριβώς έρχονται ότι η σκοτεινή ενέργεια, οι επιστήμονες έχουν δημιουργήσει ένα ειδικά DECam να παρατηρήσουν γαλαξίες και σουπερνόβα (άστρο που εκρήγνυται) κίνηση μακριά από τη Γη στη διαδικασία, προκειμένου να πάρετε περισσότερες ενδείξεις.
Ένα άλλο πρόγραμμα που ονομάζεται σκοτεινή ενέργεια Survey (DES).
Το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα παρατήρησης από DECam δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύμπαν & ldquo? & Rdquo?, Για να παρέχει χάρτες και πληροφορίες σχετικά με την έρευνα της σκοτεινής ενέργειας.

DES έχει χρησιμοποιηθεί για τη χαρτογράφηση της σκοτεινής ύλης τώρα (που αντιπροσωπεύουν το 80% της συνολικής μάζας του σύμπαντος, αλλά η ακριβής φύση τους είναι ακόμα ένα μυστήριο) έρευνα και να βρει προηγουμένως μη αναγνωρισμένα αντικείμενα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας έργο, μέρος του DES εργάζεται περίπου μία φορά την εβδομάδα συχνότητα αρκετών μικρών περιοχών στον ουρανό φωτογράφηση.
Αυτό καθιστά δυνατό για μας να κάνει κάποιες νέες ανακαλύψεις.
Παρά τη φαινομενική μετατόπιση των άστρων και των γαλαξιών θα μείνει πάντα στην ίδια θέση στον ουρανό, σχετικά κοντά στη Γη και ο ήλιος εμφανίστηκε στον ουρανό γύρω από την εμπειρία του από μια εβδομάδα ή μερικές εβδομάδες.

σύμφωνα με NPR πούμε, πριν από μερικά χρόνια, Gerdes απαιτούν κάποια προπτυχιακούς φοιτητές που αναζητούν μη αναγνωρισμένη αντικείμενα του ηλιακού συστήματος στο χάρτη του ουρανού.
Gerdes είπε ότι η πρόκληση κάποιες δυσκολίες.
Επειδή παρά τις επανειλημμένες παρατηρήσεις της βούλησης μιας περιοχής, το διάστημα μεταξύ των δύο παρατηρήσεις δεν είναι σταθερές.
Ωστόσο, οι μαθητές ανέπτυξαν μια αντίστοιχη Ruan υπολογιστή για να ασχοληθεί με τις διακυμάνσεις της περιόδου παρατήρησης, και με επιτυχία προσδιόρισε την κίνηση των ουράνιων σωμάτων.
NPR ανέφερε ότι πριν και μετά τους ερευνητές χρειάστηκαν δύο χρόνια για να βεβαιωθείτε ότι η 2014UZ224 ανακάλυψη.
Παρά το γεγονός ότι η τροχιά του δεν έχει πλήρως αποφασισμένη να κάνει αυτή την ανακάλυψη οι επιστήμονες δήλωσαν ότι πιστεύουν 2014UZ224 εντός του ηλιακού μας συστήματος από τον ήλιο στο πολύ μακρινό ουράνιο τρίτο.

Πριν από αυτή την ανακάλυψη, η πρόσβαση στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος & ldquo? Νάνος πλανήτης & rdquo? Το μικρότερο ουράνια όνομα είναι Ceres.
Βρίσκεται στη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία μεταξύ Cheap Cigars μέσα.
Gerdes είπε NPR, 2014UZ224 ως νάνος πλανήτης μπορεί να εξακολουθεί να είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ μικρό, αλλά παραδόθηκε στη Διεθνή Αστρονομική Ένωση (κατασκευασμένο πριν το νάνο πλανήτη Πλούτωνα υποβάθμισε να αμφισβητήσει την απόφαση) για τον προσδιορισμό.
Το ηλιακό σύστημα έχει τέσσερις άλλους πλανήτες νάνοι έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά σύμφωνα με δήλωση της NASA, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν δεκάδες ηλιακού συστήματος, και ακόμη περισσότερο από 100 αντικείμενα το μέγεθος των νάνων πλανητών ακόμη ανακαλυφθεί.

περιοχή που είναι έξω από την τροχιά του Ποσειδώνα που ονομάζεται ζώνη Kuiper.
Πρόκειται για μια περιοχή σε σχήμα πιάτου πιστεύεται ότι περιέχει χιλιάδες παγωμένα ή βραχώδη ουράνια σώματα.
Μετά από αυτό ονομάζεται το νέφος του Oort, μια σφαιρική περιοχή γεμάτη με παγωμένους ή βραχώδη ουράνια σώματα, τυλιγμένο στην υπόλοιπη περιοχή του ηλιακού συστήματος.
Πολλοί κομήτες προέρχεται από την ζώνη Kuiper ή Oort cloud, αλλά οβάλ τροχιές τους θα τους μεταφέρετε στον ήλιο, αν και θεωρείται γενικά τις εξωτερικές περιοχές του ηλιακού συστήματος αποτελείται κυρίως από μικρά ουράνια σώματα που αποτελούνται από τον Πλούτωνα.
Εμείς ακόμα δεν αποκλείουν a κοντά Ποσειδώνα μεγέθους πλανήτες μπορεί να παραμονεύουν εκεί.
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η τροχιά είναι γνωστή έξω από τα αντικείμενα του ηλιακού συστήματος μπορεί να σημαίνει ότι & ldquo? Ύπαρξη? Ο ένατος πλανήτης & rdquo.
Η μελέτη θα ηγηθεί των προσπαθειών μας για να ανακαλύψουν νέες πλανήτη, χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο.

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες