Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Ποια είναι τα οφέλη του τρεξίματος

μια πρωτοποριακή μελέτη έδειξε ότι τα ποντίκια εγκεφαλική βλάβη μπορεί να προκαλέσει τη λειτουργία ενός μορίου για να παραχθεί αυτό το μόριο μπορεί να επισκευάσει εγκεφαλικό ιστό, και παρατείνει τη διάρκεια ζωής αυτών των ποντικών.
Οι ερευνητές ελπίζουν ότι τα ευρήματα αυτά μπορεί να εμπνεύσει καινοτόμες θεραπείες αναπτύσσονται ορισμένες νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

έρευνα για τραυματισμό του εγκεφάλου σε ποντίκια διαπίστωσε ότι απωλειών λειτουργίας του εγκεφάλου μπορεί να μειωθεί.

Όπως με τα περισσότερα αθλήματα, όπως το τρέξιμο έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Ωστόσο, η μελέτη διαπίστωσε ότι ένας ορισμένος τύπος ποντίκι, που τρέχει στον εγκέφαλο έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία.

Αν και η έρευνα ποντίκια για ένα ενιαίο πληθυσμό, αλλά και δεν μπορεί να επεκταθεί και σε ανθρώπους, αλλά ήταν σε θέση να ανοίξει μια νέα πορεία της έρευνας.
Μια ομάδα ερευνητών

Οτάβα Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο της Οτάβα για Snf2h- αταξία σε ποντίκια μελετήθηκαν.

αυτά γεννήθηκαν ποντίκια παρεγκεφαλίδα είναι ιδιαίτερα μικρή, η παρεγκεφαλίδα είναι μια σημαντική περιοχή του εγκεφάλου που ευθύνονται για την ισορροπία και το συντονισμό.

διότι ελαττώματα εγκεφάλου ποντικού σε αυτά τα ποντίκια είναι δύσκολο να διατηρήσει την ισορροπία και βραχύβια, μόνο 25-40 ημέρες.

ερευνητές σε κάποιο τροχό κλουβί του ποντικιού είναι εγκατεστημένη έτσι ώστε να τρέξει.
Παραδόξως, η ευκαιρία για να τρέξει τη ζωή των ποντικών επί 12 μήνες (σε σχέση με την κανονική διάρκεια ζωής του ποντικιού).

Εκτός από το προσδόκιμο ζωής, σε σύγκριση με τα λιγότερο δραστήρια σε ποντίκια, που τρέχει τα ποντίκια θα προσθέσει περισσότερο βάρος, ισορροπία ισχυρότερη.

Βλέπω ότι υπάρχει ήδη νευρώνες γίνει πιο μόνωση και σταθερότητα.
Αυτό σημαίνει ανθυγιεινή νευρωνική λειτουργία καλύτερη, προηγουμένως κατεστραμμένα μονοπάτια του εγκεφάλου να γίνει ισχυρότερη και να λειτουργήσει καλύτερα.

πρώτος συγγραφέας Mat & iacute? Δρ ως Alvarez-Saavedra είπε, ωστόσο, εάν αφαιρέσετε τις εγκαταστάσεις άσκηση, οι αλλαγές αυτές θα αντιστραφεί πίσω.
Μόλις UNM Clothing τροχός τρέχει αφαιρείται, τα συμπτώματα θα επιστρέψει, η ζωή θα μειωθεί.

μελέτη που συνέκρινε το τρέξιμο και την αδράνεια του νευρικού συστήματος σε ποντίκια και διαπίστωσαν σημαντικές διαφορές.
Η ποσότητα της λειτουργίας των νευρώνων παρεγκεφαλίδας ποντίκι μυελίνης αυξηθεί.

μυελίνη είναι ένα λευκό λίπος-όπως, τυλιγμένο πιο νευρικές ίνες, και ο ρόλος της είναι παρόμοια με μόνωση του καλωδίου.
Χωρίς αυτήν την ουσία, οι νευρώνες δεν μπορούν να είναι γρήγορα και αποτελεσματικά τη διάδοση των πληροφοριών.

μια ερευνητική ομάδα διαπίστωσε ότι η αυξημένη μυελίνης, θα μάθετε περισσότερα για το τι ώθησε τη μοριακή ενημερωμένο παραγωγή του μονωτικού στρώματος.
Ομάδα μελέτησε τις διαφορές στην έκφραση των γονιδίων στα δύο στελέχη.

βάθος μελέτη των γονιδίων ανακάλυψε ένα μείζον υποψήφιο, που ονομάζεται VGF ουσία είναι ένας αυξητικός παράγοντας των νεύρων που μπορεί να επηρεάσει εξαιρετική πλαστικότητα και το μεταβολισμό.
VGF μόνο ο εγκέφαλος και εκατοντάδες μορίων των μυών κατά τη διάρκεια άσκησης σε ένα δελτίο.
VGF έχει αντικαταθλιπτικές επιδράσεις, μπορεί να κάνει την άσκηση να γίνει ευτυχισμένο.

προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσο το μόριο VGF προκαλείται θετικά αποτελέσματα σε ποντίκια, η ερευνητική ομάδα προσθέσει ένα νέο όπλο.
Χρησιμοποίησαν έναν ιό που δεν μπορούν να αντιγραφούν με την πρωτεΐνη VGF σε ποντίκια με καμία πιθανότητα να τρέχει αίμα.
Παρουσιάζοντας VGF έδειξε παρόμοια πορεία αντίδραση, η περιοχή παρεγκεφαλίδα του κατεστραμμένου μονωτικό υλικό περισσότερο, λιγότερα συμπτώματα της νόσου.

Αυτά τα συναρπαστικά ευρήματα έχουν δημοσιευθεί στην «επικοινωνία των κυττάρων» αυτής της εβδομάδας, και ανοίγει νέες δυνατότητες θεραπείας περιλαμβάνει μια έλλειψη θεραπείας μυελίνης των νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

άρθρο Αντίστοιχες συγγραφέα, ανώτερος επιστήμονας στο Νοσοκομείο της Οττάβα και το Πανεπιστήμιο της Οτάβα, δήλωσε ο Δρ Picketts, προφανώς, για να ξεκινήσει από την άποψη της VGF θεραπεύσει την κατεστραμμένη περιοχή του εγκεφάλου που παίζει σημαντικό ρόλο.
Πρέπει να κάνουμε πιο εκτεταμένη έρευνα για να προσδιορίσει αν το μόριο αυτό για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας και άλλες πτυχές των νευροεκφυλιστικών νόσων μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη.

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες