Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Πολύτιμα μέταλλα από τη Γη 4450 εκατομμύρια χρόνια πριν, ένας μεγάλος πλανήτης σύγκρουση

Οι επιστήμονες έχουν από καιρό σκεφτεί στη Γη

χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων μπορεί να σχηματιστεί σε πολλά μικρά εκδήλωση των επιπτώσεων μετεωρίτη, αλλά μια νέα μελέτη αμφισβητεί τη θεωρία ότι μια σημαντική σύγκρουση της Γης με έναν άλλο πλανήτη Γη μπορεί να παράγει όλα τα πολύτιμα μέταλλα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail ανέφερε ότι εδώ και πολύ καιρό, οι επιστήμονες έχουν σκεφτεί τα πολύτιμα μέταλλα της γης (χρυσό και πλατίνα) διαμορφώνεται σε πολλά μικρά μετεωρίτη σύγκρουση, αλλά η πιο πρόσφατη μελέτη αμφισβητεί τη θεωρία ότι η Γη και οι άλλοι 4450 εκατομμύρια χρόνια πριν
μια σημαντική σύγκρουση του πλανήτη Γη σχηματίστηκε ένα πολύτιμο μέταλλο.

Η τελευταία έρευνα δείχνει ότι η εξέλιξη των βίαιων περίπτωση σύγκρουσης της Γης στην ιστορία του πολύ λιγότερο από ό, τι αναμενόταν προηγουμένως.
Τόκιο Ινστιτούτο Τεχνολογίας ερευνητές υπεύθυνη για τη μελέτη, έχτισαν ένα μοντέλο ηλεκτρονικού υπολογιστή, να παρακολουθείτε και να αναλύσει τη διαδικασία ανάπτυξης της Γης 300.000.000 χρόνια μετά τη γέννηση.
Αυτό είναι μια συνέχεια ανάλυση επιστήμονας εξέλιξη

Γη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο σχηματισμός μιας μεγάλης σύγκρουσης της Γης πολύτιμα μέταλλα, και όχι από όσο προηγουμένως νομίζαμε καιρό βιώσει πολλές μικρές συγκρούσεις μετεωριτών.
Η παρουσία των υψηλότερων επιπέδων των πολύτιμων μετάλλων κοντά στην επιφάνεια της Γης, η οποία είναι πολύ έκπληξη για τους επιστήμονες, που συνήθως σκέφτονται των πολύτιμων μετάλλων καταθέσεις στη γη γύρω από εσωτερικό πυρήνα της Γης.

πολύτιμα μέταλλα μετά τη Γη σχηματίστηκε II & V σε από & ldquo? Μετά από TLC & rdquo? Θεωρία για να εξηγήσει τη θεωρία ότι η σύγκρουση της Γης ξένων σωμάτων κατά τη διάρκεια της απόθεσης βαρέων μετάλλων σας στην περιοχή της επιφάνειας της Γης.
Ενεργοποίηση & ldquo? Μετά από TLC & rdquo? Όταν θεωρία, το Imperial College του Λονδίνου γεωλόγος Ματίας – Will Byrd (Matthias Willbold) επεσήμανε ότι η θεωρία αυτή διαμορφώνεται μετά εσωτερικός πυρήνας της Γης, η πτώση μετεωριτών η Γη πριν από το σχηματισμό της μεγάλης βροχής
πολύτιμα μέταλλα.
Αυτοί οι μετεωρίτες περιέχουν χρυσό, τον μανδύα και το ηπειρωτικό φλοιό γεμάτη με πολλά χρυσά.

επιστήμονες τελευταίες προσομοίωση σε υπολογιστή της Γης, της Σελήνης και του Άρη & ldquo? & Rdquo?, Η συγκέντρωση του μετάλλου μόνο θεωρείται μια σημαντική σύγκρουση της Γης μπορούν να σχηματίσουν όλα τα πολύτιμα μέταλλα.
Πιστεύουν ότι η διαδικασία του 4450 εκατομμύρια χρόνια πριν, σύγκρουση της Γης με έναν άλλο πλανήτη στο σχηματισμό της Σελήνης, η Γη έφερε πολλά πολύτιμα μέταλλα.
Αυτή η προηγούμενη & ldquo? Μετά από TLC & rdquo? Θεωρητικές προσεγγίσεις ασυνεπής.

ίδια στιγμή, σπάνια τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος και άλλα επιπλέοντα συντρίμμια και το υλικό, γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρώιμη Γη μπορεί να είναι πιο μετριοπαθής από ό, τι αναμενόταν προηγουμένως ηρεμία.
Οι ερευνητές ελπίζουν τα αποτελέσματα της έρευνας για τις μελλοντικές προσομοιώνουν το πρώιμο ηλιακό σύστημα.

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες