Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Υποδόρια εμφυτεύσιμη συσκευή μπορεί να εντοπίσει νωρίς μετάσταση του καρκίνου

μία εμφυτεύσιμη υποδόρια μικρή συσκευή μπορεί να μεταφερθεί μέσω της δέσμευσης των καρκινικών κυττάρων, επιβραδύνοντας τα καρκινικά κύτταρα σε άλλα όργανα, καθώς και την ανάπτυξη της χειρουργικής επέμβασης ή άλλης επεξεργασίας να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να βελτιωθεί η επιβίωση καρκίνου του μαστού.

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο «Cancer Research», δίνει μια έγκαιρη αναγνώριση των μεταστατικό καρκίνο, και οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της πρόγνωσης της.

Η μελέτη διεξήχθη σε ποντίκια, επεκτάθηκε Cheap Cigars προηγούμενα ευρήματα της ομάδας που δείχνει μια εμφυτεύσιμη συσκευή στεντ μπορεί να συλλάβει αποτελεσματικά τη μεταφορά των καρκινικών κυττάρων.
Εδώ, οι ερευνητές έχουν βελτιώσει τον εξοπλισμό τους, και είναι εμφανές ότι, πριν από τα πρώτα σημάδια της εμφάνισης του μεταστατικού καρκίνου χειρουργική επέμβαση, τα ποσοστά επιβίωσης έχουν βελτιωθεί.

Αυτή η συσκευή είναι κατασκευασμένη από FDA εγκεκριμένα υλικά.
Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται συνήθως στις ραφές ανθρώπινο σώμα και επιδέσμους τραυμάτων.
Μπορεί να είναι βιοδιασπώμενα στον ασθενή μπορεί να συνεχιστεί έως και για δύο χρόνια.
Οι ερευνητές οραματίστηκε να μπορεί να εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα, σε μια μη επεμβατική επιτήρηση απεικόνισης.
Μόλις βρεθεί σημάδια των καρκινικών κυττάρων να εγκατασταθούν, θα αφαιρεθεί και δοκιμή σταθερού σημείου.

Είναι σχεδιασμένο να μιμείται το περιβάλλον των καρκινικών κυττάρων μεταναστεύουν σε άλλα όργανα όταν.
Η συσκευή μπορεί να προσελκύσει κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος και τα καρκινικά κύτταρα στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.
Στη συνέχεια, αυτό περιορίζει τη μετάσταση του καρκίνου στον πνεύμονα, το ήπαρ, τον εγκέφαλο, μαστικό όργανο πολλαπλασιάζονται σε αυτά.

& ldquo? Τυπικά, κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος είχαν αρχικά αποίκισαν sites μεταστατικό, τότε η εξάπλωση του καρκίνου στο όργανο άνοιξε το δρόμο.
Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι οι ανοσολογικές κύτταρα εμφυτεύθηκαν στη συσκευή, θα περιορίσει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, που τους καθιστά δύσκολο να μεταφερθεί έτοιμο θέση για τα καρκινικά κύτταρα.
Τα περισσότερα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στη συσκευή, μπορεί να προσελκύσει περισσότερα καρκινικά κύτταρα.
& Rdquo? Shea είπε.

Tags:

Μεταστοιχεία

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Αρχείο

Σελίδες