Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

κύτταρα iPS θεραπεύσουν τις καρδιακές παθήσεις δείτε επίδραση μαϊμού

Σύμφωνα με την Ταϊβάν & ldquo? ΚΥΠΕ & rdquo? 11, Οκτωβρίου ανέφερε ότι η ερευνητική ομάδα ιαπωνική Shinshu Πανεπιστήμιο χρησιμοποιείται επαγόμενα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα (iPS κύτταρα) που παρασκευάζεται καρδιομυοκύτταρα μεταμοσχεύονται να υποφέρουν από έμφραγμα του μυοκαρδίου πιθήκους ως αποτέλεσμα βελτίωση των συμπτωμάτων, όπως το πρώτο στον κόσμο
.

Σύμφωνα με NHK ανέφερε από Αναπληρωτής Καθηγητής Chai Yuji οδήγησε ερευνητικής ομάδας ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να iPS κύτταρα γίνονται καρδιομυοκύτταρα μεταμοσχεύονται σε πιθήκους UNM Clothing σώματος, τα συμπτώματα μαϊμού έμφραγμα του μυοκαρδίου έχει βελτιωθεί.

σχέδια ερευνητική ομάδα μέσα σε λίγα χρόνια να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, και τη διεξαγωγή πειραμάτων σχετικά με το σχέδιο πιθήκους μεταχείριση προς τα εμπρός, έτσι ώστε η επιτυχία του ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

ερευνητική ομάδα από πιθήκους που έχει πιθανότητα να προκαλέσει ανοσολογική απόρριψη του ειδικού πρότυπα για την παραγωγή των κυττάρων iPS να αλλάξει σε κύτταρα του μυοκαρδίου, τότε αυτά τα κύτταρα μεταμοσχεύθηκαν σε πέντε έμφραγμα του μυοκαρδίου πάσχουν από πιθήκους, οι πίθηκοι δεν κατέληξαν 5
από απόρριψη, σε σύγκριση με πριν από την μεταμόσχευση, για τη βελτίωση της καρδιακής συσταλτικότητας, το αίμα μπορεί να μεταφέρει ένα μέσο όγκο κατά περίπου 8%.

Ωστόσο, πίθηκοι μεταμοσχευμένα καρδιομυοκύτταρα, μία φορά εμφανίστηκε αρρυθμία, η ερευνητική ομάδα θα συνεχίσει την έρευνα για να βρουν τρόπους για την ελαχιστοποίηση των παρενεργειών.

Tags:

Μεταστοιχεία

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Αρχείο

Σελίδες