Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

νέες κατευθυντήριες γραμμές για την πρόληψη ρόζοι και κάλοι

Πανεπιστήμιο του Cambridge ερευνητές έχουν κάνει το πρώτο βήμα σε μια νέα μέθοδο θεραπείας της ανάπτυξης διαβήτη τύπου 1, σε περίπτωση επιτυχίας, θα σήμαινε το τέλος για να αντέξει την τύχη των ασθενειών επηρεάζει τακτικές ενέσεις ινσουλίνης, τα οποία πολλοί ασθενείς είναι παιδιά
.

Ο διαβήτης τύπου 1 είναι μία από τις πιο κοινές χρόνιες ασθένειες των παιδιών, η ραγδαία αύξηση του αριθμού των ατόμων που προσβάλλονται κάθε χρόνο.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν περίπου 400.000 άνθρωποι επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων 29.000 παιδιών.
Στο διαβήτη τύπου 1, το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος να λάθος τα κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη στο πάγκρεας είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβής, και ως εκ τούτου την επίθεση, να τους καταστρέψουν.
Το αποτέλεσμα προκαλείται από την έλλειψη ινσουλίνης, η γλυκόζη στο αίμα πρέπει να μεταφέρονται εντός του κυττάρου.
Χωρίς ινσουλίνη, τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα αυξάνονται, με αποτέλεσμα βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βλάβες, έτσι ώστε οι ασθενείς θα πρέπει μόνοι τους την ένεση αρκετές φορές την ημέρα για να αντισταθμίσει την ευκολία της ινσουλίνης.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης «Public Library of Science & middot? Medicine» μελέτη στο περιοδικό, μια ερευνητική ομάδα στο Καίμπριτζ, οι Ηνωμένες Πολιτείες Ινστιτούτο Ιατρικής / Wellcome Trust διαβήτης εργαστήριο φλεγμονώδους φαρμάκου οδήγησε να ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα,
σκοπός είναι να αποτρέψει τα ανοσοποιητικά κύτταρα του ασθενούς επιτίθενται σε κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη στο τους.

φάρμακα aldesleukin, ανασυνδυασμένη ιντερλευκίνη-2 (- 2), η τρέχουσα υψηλή δόση που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων τύπων νεφρικών όγκων και του καρκίνου του δέρματος.
aldesleukin σε πολύ χαμηλότερη δόση, να βελτιώσει την ικανότητα των ρυθμιστικών Τ κυττάρων (υποσυνόλων ανοσοκυττάρων), εμποδίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα χάνει τον έλεγχο και την πρόληψη καταστρέψει δικά του όργανα του σώματος (αυτοάνοση).
Το κλειδί αυτής της προσέγγισης είναι

πρώτα προσδιοριστεί η επίδραση μιας εφάπαξ δόσης του aldesleukin σε διαβήτη τύπου 1 υπο-ομάδα ασθενών.
Για να επιτευχθεί αυτό, η ομάδα χρησιμοποίησε προηγμένες πειραματικό σχέδιο με 40 ασθενείς με διαβήτη τύπου 1, με ένα ευρύ φάσμα του ανοσοποιητικού επιτήρησης, και διαπίστωσε ότι ορισμένα υποσύνολα δόση αυξήσει 10–20%.
Αυτές οι δόσεις μπορεί να είναι επαρκής για να αποτρέψει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος επιτίθενται στο σώμα, αλλά δεν θα παρεμποδίζουν το φυσικό αμυντικό σύστημα του σώματος, το οποίο μας προστατεύει από την εισβολή βακτηρίων ή λοίμωξη από τον ιό είναι απαραίτητη.

ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι, σε προηγούμενη δίκη Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες δεν απάντησε, η οποία μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως ένα πρόβλημα αλδεσλευκίνης ημερήσιο δοσολογικό σχήμα.
Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν ότι η ημερήσια αποτελέσματα διοίκηση υποπληθυσμών γίνουν λιγότερο ευαίσθητα στο φάρμακο, συνιστάται, προκειμένου να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα ασυλία δεν θα πρέπει να παίρνουν φάρμακα καθημερινά.

& ldquo? Διαβήτη τύπου 1, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία είναι θανατηφόρα, αλλά η τρέχουσα θεραπευτική αγωγή & mdash? & Mdash? Ενέσεις αρκετές φορές την ημέρα η ινσουλίνη δεν είναι βολικό, οι χειρότερες πλευρές του ασθενούς πιο επώδυνη, ειδικά για τα παιδιά, & rdquo? Frank Waldron-Lynch
Ο γιατρός είπε.
& Ldquo? Στόχος μας είναι να αναπτύξει μια μέθοδο θεραπείας μπορεί να τερματίσει καθημερινές ενέσεις ινσουλίνης και να προκαλέσει το δικό κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς της πρώιμης βλάβης.

& ldquo? Είμαστε σε προκαταρκτικό στάδιο, αλλά είναι η χρήση των ναρκωτικών που παράγονται φυσιολογικά από τον οργανισμό για την αποκατάσταση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος των ασθενών αυτών.
Οι προηγούμενες μελέτες έχουν εστιάσει στην καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, θέλουμε να το ρυθμίσετε.
Το επόμενο βήμα μας είναι να βρούμε το βέλτιστο πρόγραμμα θεραπείας & mdash? & mdash? αν και δεν την αποφυγή τραυματισμού, να καταστρέψει το φυσικό μας σύστημα άμυνας, αλλά θα ενισχύσει μόνο το δικό αντίδραση του οργανισμού.
& Rdquo?

είπαν οι ερευνητές, οποιαδήποτε θεραπεία θα επικεντρωθεί αρχικά στην νέα διάγνωση σακχαρώδη διαβήτη 1 το σώμα, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να είναι σε θέση να παράγει αρκετή ινσουλίνη για την πρόληψη των επιπλοκών της νόσου τύπου.
Η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει να αποτραπεί η περαιτέρω ζημία σε Cheap Cigarettes και να τους βοηθήσει να συνεχίσουν να παράγουν μικρές ποσότητες ινσουλίνης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

κάλους ή κάλοι οφείλεται στο μακρύ παχύ τριβή του δέρματος ή η πίεση στο πόδι φαίνεται επώδυνη περιοχή.

εκείνους καιρό στο πάνω μέρος του ποδιού ή τα πόδια καλείται κάλους.
Εκείνοι που εμφανίζονται στα πέλματα των ποδιών ονομάζονται καλλοσίτιδες.

σύμφωνα με την αμερικανική Podiatric Ιατρικός Σύλλογος (ΑΡΜΑ) είπε, δεν έχει σημασία πού βρίσκονται, δημητριακά και κάλοι μπορεί να προκαλέσει βλάβη και μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη ή να επηρεάσει την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με μια νέα ένωση σχόλια συνέδριο, & ldquo? Ήπια κάλους και κάλοι δεν μπορούν να απαιτούν θεραπεία.
Αν κάλους ή κάλοι δεν δίνουν σας προκαλέσει προβλήματα, όποια και αν είναι.
& Rdquo?

& ldquo? Αν κάλους και κάλοι προκαλέσει πόνο και δυσφορία, ή με οποιοδήποτε τρόπο παρεμβαίνει με την καθημερινή ζωή, για να δείτε ποδίατρο.
Επιπλέον, οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, κακή κυκλοφορία ή άλλα σοβαρά ασθενείς με νόσο θα πρέπει να ελέγχουν τα πόδια, & rdquo? Συστάσεις του οργανισμού.

αν υπάρχει μια μικρή κάλους και κάλοι, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει ότι μπορείτε να αλλάξετε τα παπούτσια, ή να προσθέσετε κάποια άλλα υλικά πληρώσεως.

κάλους ή κάλοι, αλλά πιο προτιμότερα από έναν ιατρό.
Μπορεί να ξύνεται με ένα νυστέρι φέτα χοντρού δέρματος.
Αυτή είναι μια επίπονη θεραπεία, επειδή το δέρμα είναι νεκρός.
Σύμφωνα με ΑΡΜΑ, κάλους ή κάλοι αν επανειλημμένες επιθέσεις μπορεί να απαιτούν περαιτέρω επεξεργασία.

Αν κάλους ή κάλοι προκαλέσει έντονο πόνο, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορτιζόνη.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι απαραίτητη, η ένωση είπε.

Για να αποφύγετε κάλους και κάλοι, να φορούν τα κατάλληλα παπούτσια.
Εάν έχετε ένα πόδι ή τα δάχτυλα παραμορφώσεις, ρωτήστε το γιατρό ποια είναι τα πιο κατάλληλα παπούτσια.

σύμφωνα με ΑΡΜΑ, χρησιμοποιήστε μαξιλάρια τζελ μπορεί να προκαλέσει κάλους και κάλοι να μειώσει την τριβή και την πίεση.
Ποδίατρος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να εντοπίσετε επίθεμα gel τοποθετείται.

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες