Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

νόσου κλινικές δοκιμές Niemann Pick του ενός κλειδιού απογοήτευση αγνοήθηκε

NIH Clinical Center είναι ένα Fellow NPC κλινική δοκιμή τοποθεσία.
Ωστόσο, όταν εμφανιστούν επιπλοκές, η δοκιμή σταμάτησε.
(Πηγή: National Institutes of Health)

όταν το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) Dean Francis Collins πριν από πέντε χρόνια, πρότεινε τη δημιουργία ενός νέου ιατρικού κέντρου στο μετασχηματισμένο ΝΙΗ, ήταν περισσότερο από αρκετό πρόκληση.
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Merck Roy Vagelos δήλωσε σε επιτροπή του Κογκρέσου, ΝΙΗ πέρασε $ 600 εκατομμύρια προσπάθεια να ξεπεραστεί η βιομηχανία δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα & mdash? & Mdash? Η ιδέα είναι σαν να πιστεύουμε ότι & ldquo? Ξωτικά υπάρχουν & rdquo?.

Έτσι, λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος, Collins μαθητές, υπεύθυνος για τη μετατροπή του Εθνικού Κέντρου ΗΠΑ Προώθηση Επιστήμη (NCATS) του Chris Austin θα αντιμετωπίσει τεράστια πίεση για να καταλήξουμε σε επιτυχημένα παραδείγματα.
Επί του παρόντος, NCATS έχει σημειωθεί επιτυχίες, όπως βρίσκονται στα συμβατικά αντιισταμινικό ονομάζεται chlorcyclizine θα παρεμποδίζουν την ικανότητα των κυττάρων μολυσμένων με ιό της ηπατίτιδας C.
Κατά τη διάρκεια του Έμπολα επιδημία το 2014 μαίνεται, η χρήση ωμής βίας μέσω της διαλογής χημικών ουσιών, NCATS ερευνητές εντοπίζουν επίσης 53 είδη ενώσεων για την πρόληψη του ιού κύτταρα εισέρχονται.

ωστόσο, δεν βρήκε η οποία όπως VTS-270 τόσο μεγάλη επιτυχία.
VTS-270 είναι ένα είδος σπάνιο για ανίατη κληρονομική ασθένεια & mdash? & Mdash? C Niemann Pick της νόσου (NPC) θεραπεία.
Πρώιμη ανάπτυξη της ομάδας θεραπείας ιδρύθηκε από τον συντονισμό και τη συνεργασία NCATS να πραγματοποιήσει, και στη συνέχεια παραδόθηκαν στην πόλη του Gaithersburg, Μέριλαντ, μια μικρή εταιρεία που είναι επιφορτισμένες με Vtesse.
Τώρα, όμως, ότι η επιτυχία των πρώτων κεφαλαίων του να ξαναγραφεί, γιατί εγείρει ερωτήματα ως προς το αν μια συνεργατική ομάδα των συμμετεχόντων σε βασικά ζητήματα συγκρατημένη δίνεται η οπισθοδρόμηση.

Επί του παρόντος, η Vtesse συνεχή τελευταίο στάδιο των κλινικών δοκιμών του φαρμάκου.
Αυτό είναι ένα μεγάλο μόριο σακχάρου που ονομάζεται κυκλοδεξτρίνης, με οσφυϊκή παρακέντηση εγχέεται σε παιδιατρικούς ασθενείς NPC υγρού του νωτιαίου μυελού.
Ωστόσο, πολλά εμπόδια στο δρόμο που οδηγεί προς την τρέχουσα δοκιμασία.
Εκείνη την εποχή, η οποία συγκλήθηκε από την ομάδα NCATS χρησιμοποιείται καρκίνο του εγκεφάλου είναι συνήθως χρησιμοποιείται για την έγχυση φαρμάκων χημειοθεραπείας & ldquo εμφυτεύονται στην πρώτη προσπάθειά τους? Συσσωρευτή & rdquo?, Τα φάρμακα με ένεση απευθείας μέσα στο εγκεφαλονωτιαίο κοιλία αποθήκευσης υγρών.
Σε τρία παιδιά, υπάρχουν δύο κοιλίες σύντομα να μολυνθούν, αλλά να ανασταλεί δοκιμές στις 30 Απριλίου, 2013.
Η μελέτη που ονομάζεται τις πλευρικές κοιλίες δοκιμάσει

φάρμακα ένεσης ICV πίσω στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του λόγος είναι επειδή μια μητέρα ζήτησε πρόσφατα να εμφανίζεται σε ένα «τρέχον θέμα Φαρμακευτικής Χημείας,» το άρθρο περιοδικού να τροποποιηθεί.
Η μητέρα έχει δύο παιδιά που πλήττονται από την NPC.
Το άρθρο γράφτηκε από τους 25 συγγραφείς, περιέγραψε τη συνεργασία μεταξύ κυβερνήσεων, ακαδημαϊκούς ερευνητές και τις ομάδες συνηγορίας.
Κάνει ICV δοκιμές να χρησιμεύσει ως παράδειγμα της ομαδικής εργασίας, και ακόμη και αν το φάρμακο επιταχύνθηκε κατά τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης και τη βελτίωση της πιθανότητες να εμπορευματοποιηθεί.
Σε κλινικές δοκιμές που σταμάτησε εννέα ημέρες μετά το άρθρο υποβλήθηκε στις «Τρέχουσες θέμα Ιατρική Χημεία» περιοδικά και μέσα σε δύο μήνες μετά την τροποποίηση, στη συνέχεια, μέχρι το 2014 ήταν μόλις δημοσιεύθηκε.
Ωστόσο, δεν ανέφερε τα παραπάνω δοκιμές αποτύχουν και να εγκαταλείψουν την άμεση διαδρομή διοίκηση του εγκεφάλου.

Chris Hempel έχει ένα ζευγάρι των 12-year-old δίδυμα κορίτσια, αλλά με την NPC, και η NPC είναι να προωθήσει την έρευνα και την ανάπτυξη θεραπειών διασημότητες.
Πρόσφατα, είπε «Current Medicinal Chemistry θέμα» εκδότης περιοδικού Allen Reitz προαναφέρθηκε αμέλεια.
Reitz είπε Cigar Store, ο ίδιος ετοιμάζεται να εκδώσει μια διόρθωση.

Tags:

Μεταστοιχεία

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Αρχείο

Σελίδες