Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

πληθυσμιακές μελέτες που διεξάγονται στη Νότια Αφρική θα έχει πληθυσμό 500.000

Νότια Αφρική Limpopo μαθητές.
μελέτη παρακολούθησης του πληθυσμού της χώρας πραγματοποιείται στις αγροτικές περιοχές.
(Πηγή: Ndlovu / Sowetan / Gallo Εικόνα II & V s / Getty Images) ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής θα επεκτείνει την υπάρχουσα

δημογραφική έρευνα στη χώρα, για να δημιουργήσετε ένα θα γίνει μεγαλύτερο έργο & mdash τέτοιες μελέτες της Αφρικής?
& mdash? σε περίπου 1% του πληθυσμού πτυχές της υγείας, το εισόδημα και το επίπεδο εκπαίδευσης του κομματιού της Νότιας Αφρικής.
Σύμφωνα με το Νότιο Υπουργείο Επιστήμης

Αφρικής εκτιμάται ότι θα καλύψει τελικά τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ανθρώπους στα δημογραφικά στοιχεία του έργου επένδυσε 264 εκατομμύρια ραντ ($ 19 εκατομμύρια).
Επί του παρόντος, το έργο ήταν επιτυχής κατά τα τρία πρώτα έτη της χρηματοδότησης, το άλλο μέρος είναι να χρηματοδοτηθεί από τις μελλοντικές κρατικούς προϋπολογισμούς.

Εάν αυτή η μελέτη μπορεί να συνεχιστεί πολύ καιρό, οι ερευνητές ελπίζουν δεδομένα που λαμβάνονται θα τους βοηθήσει να ζήσουν με τα ίδια θέματα διεύθυνσης πίστα όπως ο ιός του AIDS (HIV), η φυματίωση, και άλλα ζητήματα που είναι σημαντικά για την υγεία και την παρακολούθηση, όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης και άλλες σχετικές αναδυόμενες
στις προσπάθειες της απειλής του.
Της Νότιας Αφρικής Επιστήμης και Τεχνολογίας προτίθεται να κάνει την έρευνα για αρκετές δεκαετίες για να παρακολουθείτε τη ζωή των ανθρώπων από την κούνια μέχρι τον τάφο και να παρακολουθεί τις τάσεις στην μεταξύ των γενεών.

μακροπρόθεσμες δημογραφικές μελέτες παίζουν σημαντικό ρόλο στη μορφή της νόσου που απεικονίζεται στο.
Μια έρευνα το 1948 στο Framingham, Μασαχουσέτη, η πόλη άρχισε, συνέβαλε στην ανακάλυψη της προσέλκυσης, διαβήτη και άλλων παραγόντων κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου, την τυπολογία των ασθενειών και θα επιτρέψει στους επιστήμονες να μελετήσουν μεταξύ των γενεών.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας Glenda Gray είπε, και πολλά άλλα μέρη του αναπτυσσόμενου κόσμου, όπως η Νότια Αφρική δεν δώσουν προσοχή σε ένα τέτοιο μακροπρόθεσμο σχέδιο, αλλά περισσότερο την προσοχή σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία όπως ο ιός HIV, ο ιός Έμπολα και τα παρόμοια.

Tags:

Μεταστοιχεία

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Αρχείο

Σελίδες