Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

πρώτο διάστημα Asgardian ιδρύθηκε χώρας

Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» ανέφερε στις 12 Οκτωβρίου, 11, μια διεθνής ομάδα επιστημόνων ανακοίνωσε την ίδρυση των πρώτων χωρών στο διάστημα, ονομάζεται Asgardia, αποσκοπεί στην προστασία του πλανήτη από τις καταστροφικές αστεροειδή, το έργο
τα πρώτα βήματα στο επόμενο έτος για να προωθήσει έναν δορυφόρο.
Επιπλέον, από τώρα και στο εξής, οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν για Asgardia ιστοσελίδα του έργου, οι πρώτες 100.000 καταχωρίζοντες θα είναι Asgar UNM Clothing πολίτες dia.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του έργου, είπε, μέσω της δημιουργίας ενός νέου & ldquo? & Rdquo?, Η εθνική κυριότητα του έργου του χώρου για τους ανθρώπους και το χώρο για να δημιουργήσετε ένα νέο πλαίσιο για το καθεστώς του ως ανεξάρτητο έθνος.
Ο επικεφαλής της ομάδας είναι ο ιδρυτής της διεθνούς ερευνητικής πολιτικής αεροπορίας κέντρο Ιγκόρ Ashurbeyli, για την 11η ανακοίνωσε τη συγκλονιστική του προγράμματος σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι.
Προκαταρκτικές εργασίες

Τα σχέδια της ομάδας θα είναι η χρήση της πιο προηγμένης επιστήμης και της τεχνολογίας για να δημιουργήσει ένα φράγμα για την προστασία της ανθρωπότητας, να σταματήσει την απειλή από τεχνητές ή φυσικό χώρο, συμπεριλαμβανομένων των junk χώρο, ηλιακές εκλάμψεις, οι πλανήτες επιπτώσεις.
Εκτιμάται ότι υπάρχει ανιχνεύσιμη μέχρι 20.000 κομμάτια διαστημικών σκουπιδιών, space space και το ίδιο θέμα θα αποτελέσει απειλή για τη ζωή στη Γη.

Σύμφωνα Ashurbeyli είπε, & ldquo? Asgardia είναι μια ώριμη και ανεξάρτητο κράτος, το μέλλον θα γίνει μέλος των Ηνωμένων Εθνών, η σημασία του έγκειται στην ύπαρξη μιας ειρηνικής προστασίας χώρου, την πρόληψη των διαφορών στη Γη εξαπλωθεί στο διάστημα.
& Rdquo?

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ram Jakhu του Πανεπιστημίου McGill του Καναδά, είπε, & ldquo? Διακυβέρνησης για το διάστημα, η δημιουργία ενός ρεαλιστικού και μοναδικό παγκόσμιο χώρο νομικό καθεστώς είναι απαραίτητο, θα εξασφαλίσει ότι η εξερεύνηση του διαστήματος είναι
πραγματοποιείται σε βιώσιμη βάση, είναι για ειρηνικούς σκοπούς, αλλά επίσης είναι ευεργετική για την ανθρωπότητα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ζουν στη Γη και στο διάστημα για τις μελλοντικές γενιές.
& Rdquo?

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες