Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Bloomberg: 2030 car-sharing θα γίνει η επικρατούσα τάση αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει μετασχηματισμού

Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» ανέφερε στις 11 Οκτωβρίου, το Bloomberg δημοσίευσε μια έκθεση, η οποία αναμένεται έως το 2030, την ενθάρρυνση της κυβέρνησης και των κινήτρων, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ο αριθμός των αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων θα συνεχίσει να αυξάνεται, ή υπηρεσία car-sharing
θα κυριαρχήσουν στην αγορά.
Η πρωτοβουλία αυτή όχι μόνο θα μειώσει τις επιβλαβείς εκπομπές αερίων, μπορούν επίσης να βελτιώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση, τα δύο.
Αλλά και μια τεράστια πρόκληση για την αυτοκινητοβιομηχανία.

για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η κυβέρνηση προσπαθεί μέσω επιδοτήσεων, φορολογικών κινήτρων και την καθιέρωση ζωνών χαμηλής εκπομπής και άλλες πολιτικές να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά οχήματα.

Σύμφωνα με την έκθεση της McKinsey & Company και το Bloomberg New Energy Finance έδειξε ότι η τιμή των μπαταριών λιθίου-ιόντων έχει μειωθεί από το 2010 έως $ 1000 ανά κιλοβατώρα (περίπου 6718 γουάν) το 2015 σε $ 350 (περίπου 2351 γουάν)
, τα έξοδα μειώθηκαν κατά 65%.

λόγω των νέων υποδομών θα είναι η γέννηση ενός μεγάλου αριθμού των επισκεπτών-πόρτα υπηρεσία car-sharing.
Σε πόλεις όπως το Λονδίνο και η Σιγκαπούρη, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική αυστηρές εκπομπών, τη μείωση του κόστους, καθώς και παράγοντες ιδιοτέλεια, είναι πιθανό να εγκαταλείψουν τη χρήση των ιδιωτικών αυτοκινήτων.
Ανέφερε ότι το 2030, σε μια πυκνοκατοικημένη και υψηλού εισοδήματος αστικών Λονδίνο, τη Σιγκαπούρη και άλλες ηλεκτρικά οχήματα στο δρόμο αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το 60% του αυτοκινήτου.
Εν τω μεταξύ, σε 10 αυτοκίνητα, θα υπάρχουν τέσσερα αυτόνομων οχημάτων.
Αυτή είναι η εισαγωγή των ζωνών χαμηλών εκπομπών, η στήριξη των καταναλωτών και το αποτέλεσμα της αγοράς φιλικό οικονομία.

αλλά η αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί επίσης να είναι μια απειλή για την αυτοκινητοβιομηχανία.
Η έκθεση αναλύει το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας θα αντιμετωπίσουν μια θεμελιώδη μεταμόρφωση, την ανάγκη για την ιδιωτική κυκλοφορία των αυτοκινήτων στις υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών.
Οι έμποροι λιανικής πώλησης βενζίνης θα πρέπει επίσης να εξετάσει την τρέχουσα νομισματοποίηση των περιουσιακών στοιχείων, καθώς και θέματα όπως το πώς να αποκτήσετε περισσότερα έσοδα από το τέλος, στην αγορά του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών του στόλου.

Cigar Store

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες