Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Juno διαστημόπλοιο με τον Δία aurora καταγράφονται «παράξενο θόρυβο»

Όπως φαίνεται, αυτή είναι η 27 Αυγούστου & ldquo? Juno & rdquo? Καθετήρα φωτογραφήθηκε ο Δίας, που ήρθε πρόσφατα από τις δύο ώρες αργότερα, όταν η απόσταση του ανιχνευτή Δία 195.000 χιλιομέτρων.
Σε αυτό το υπερπτήσεις καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ακτινοβολίας ραδιοκυμάτων Δία απελευθέρωση aurora.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail ανέφερε πρόσφατα & ldquo? Juno & rdquo? Όταν ο καθετήρας πέταξε πάνω από την επιφάνεια του Δία, που καταγράφονται περίεργα δεδομένων ήχου.
27 Αυγούστου, & ldquo? Juno & rdquo? Όταν πάνω από την τροχιά του Δία διέρχεται η εγγραφή στο κύμα ακτινοβολίας Δία απελευθέρωση ισχυρή aurora, αυτά ηλεκτρικών κυμάτων ακτινοβολίας Cheap Cigars από τον ανιχνευτή είναι εξοπλισμένο με ανιχνευτές κυμάτων πλάσματος (κύματα) που καταγράφονται,
μετά τον μηχανικό σε ένα αρχείο ήχου, δείχνοντας ένα παράξενο ηχητικό τοπίο.

Έχει αναφερθεί ότι η πρώτη παρατήρηση του σέλαος ακτινοβολία ραδιοκυμάτων του Δία στη δεκαετία του 1950, αλλά ποτέ δεν είχε αναλυθεί σε μια τέτοια ευνοϊκή θέση.
Έρευνα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα – Bill Coulter (Bill Kurth), δήλωσε: & ldquo? Για εμάς, ο Δίας μπορεί να είναι μόνο ένα γιγάντιο αέριο, αλλά οι ανιχνευτές κυμάτων πλάσματος για να ανιχνεύσει σωματίδια υψηλής ενέργειας στην Aurora του Δία σχηματίζεται Αρκτική jet
σήμα, το οποίο είναι το ισχυρότερο στο ηλιακό σύστημα με τη μορφή της απελευθέρωσης της ενέργειας.
Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να ανακοινωθούν αυτά τα ηλεκτρόνια προέρχονται.
& Rdquo?

ερευνητές ελπίζουν να μελετήσουν πώς τα ηλεκτρόνια και ιόντα κατά μήκος των γραμμών του μαγνητικού πεδίου επιταχύνουν πάνω στο Δία, τελικά συγκρούονται με την ατμόσφαιρα του Δία συμβεί, η ενέργεια που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια εκρήξεων γίνει Σέλας του Δία.
Πλάσμα κύμα ανιχνευτές σε διάφορα μέρη της τροχιάς του Δία μαγνητικών κυμάτων δειγματοληψίας κύμα πλάσμα, το πλάσμα Kurt παρομοιαστεί έγχορδο όργανο.
Επεσήμανε ότι, αν κινεί τα νήματα σε ένα βιολί, προκύπτει δονήσεις των χορδών, αυτή η δόνηση χορδών σαν ένα πλάσμα, το οποίο βρίσκεται σε ένα φορτισμένο σωματίδιο κινείται κατάσταση, όμως, αυτά τα ηχητικά κύματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να ακούσουν.

ερευνητές χρειάζεται το φάσμα ήχου & ldquo? & Rdquo?, Κατέβασμα μετά τη συμπίεση τόσες πολλές ώρες παρατήρησης γίνει μια σύντομη κανάλι.
Αναμενόμενη & ldquo? Juno & rdquo? Κάτω πλάσμα ανιχνευτή ανιχνευτές κυμάτων στον Δία πρώτης περιόδου της έρευνας είναι 2 Νοεμβρίου είναι έμαθε, η χρήση της ηλιακής ενέργειας & ldquo? Juno & rdquo? Εξετάσουν πριν από πέντε χρόνια αύξηση των εκπομπών από τη γη
άδειο, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους για να εισέλθουν στην τροχιά του Δία.

Tags:

Μεταστοιχεία

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Αρχείο

Σελίδες