Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

NASA ανέπτυξε το «επίδεσμο δύναμη»

Σύμφωνα με το Νέο Δελχί, Ινδία ιστοσελίδα τηλεόραση ανέφερε στις 10 Οκτωβρίου, η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) έχει αναπτύξει ένα νέο high-tech υλικά, δημιουργώντας επούλωση σημαντικά επιταχύνουν πληγών.

ανέφερε ότι στο βαρύτητας του διαστήματος, η ροή του αίματος στο ανθρώπινο σώμα και την ύπαρξη ενός κόσμου διαφορά στη Γη, στο διάστημα, επούλωση των πληγών είναι εξαιρετικά αργή.
Ο κίνδυνος της επιβίωσης σε εξωτερικό χώρο, το χώρο II-V.com τεράστιες επενδύσεις, είναι δυνατόν να γίνει γρήγορη επούλωση των πληγών στο διάστημα είναι σημαντικό.

είπε νέο high-tech υλικό είναι φθοριούχο πολυβινυλιδένιο (PVDF), το ευρύ φάσμα των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων και επούλωση των πληγών.
Όταν φθοριούχο πολυβινυλιδένιο και άλλες επιφάνειες (συμπεριλαμβανομένου του δέρματος) σε επαφή με, θα παράγει μια μικρή ποσότητα ρεύματος.
Τα πειράματα δείχνουν ότι ένα μικρό ποσό του ρεύματος συμβάλλει στην επιτάχυνση της επούλωσης του τραύματος.

NASA Lang Geli Κέντρο Ερευνών (Langley Research Center), ένας ανώτερος επιστήμονας υλικό Xiao Qi (Emilie Siochi), δήλωσε ότι, όταν το φθοριούχο πολυβινυλιδένιο ταιριάζει σωστά την πληγή, η πληγή θα χρησιμοποιηθεί ως υποστήριξη, συμβάλλει στην επιτάχυνση της πληγής
επούλωση.

Ρωσία & ldquo? Δορυφορικά & rdquo? News Network ανέφερε ότι ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε γάζες φόρμα, βοηθά στην αποφυγή μόλυνσης, παρέχουν περαιτέρω προστασία.

NASA δήλωσε ότι η εφεύρεση αυτή μπορεί να ελέγξει την διάμετρο ίνας, χωρίς πόρους πυκνότητα και το πάχος των ινών, παράγοντας έτσι ίνα με χαμηλότερο κόστος.

αυτό το & ldquo? Γενιάς επίδεσμο & rdquo? Επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τραυματίες στο πεδίο της μάχης, χειρουργικούς ασθενείς τελικού και άλλα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Tags:

Μεταστοιχεία

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Αρχείο

Σελίδες