Τεχνολογία KCCHIP blog

el.kcchip.com

Shenzhou 11 θα ξεκινήσει 17 του Οκτώβρη

Σύμφωνα με CCTV ανέφερε το «Πεκίνο Times» ανέφερε στις 12 Οκτωβρίου, cigarettes Sale επανδρωμένο διαστημόπλοιο Shenzhou 11 FY11 σχέδιο από τον πύραυλο Long March II στις 17 Οκτ έναρξη κατά την έναρξη Κέντρο Jiuquan Satellite, η ομάδα που αποτελείται από δύο άνδρες να λάβει πτήση
αστροναύτης σύνθεση.

ανέφερε ότι μετά την Shenzhou 11 τροχιά μετά από διαμόρφωσης φάσης τροχιά, το ραντεβού και σύνδεσης με το Ναό II αποτέλεσε τη συναρμολόγηση.
Οι αστροναύτες διεξάγουν πειράματα στο Ναό II.
λειτουργία Συνέλευση την 30η ημέρα, τα δύο διαχωρίζονται, οι αστροναύτες να λάβει η κάψουλα επιστροφής επέστρεψε Siziwangqi κύριο χώρο προσγείωσης.

Σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση μικρο-κανάλι της Κίνας Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ομίλου, στις 13 Αυγούστου, η 11η επανδρωμένο διαστημόπλοιο διαδικασία Shenzhou-press ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες ανάπτυξης το εργοστάσιο, μεταφέρθηκαν στο Πεκίνο από το διαστημικό κέντρο ζιουκουάν, η περιοχή τοποθεσία εκτόξευσης για να πραγματοποιήσει την τελική συναρμολόγηση και δοκιμή.
Η κύρια αποστολή του Shenzhou αρ

έντεκα επανδρωμένο διαστημικό σκάφος είναι να παρέχει στο προσωπικό και προμήθειες Ναός ΙΙ υπηρεσίες διαστημικών μεταφορών σε επιχειρήσεις σιδηροδρομικές, τις λειτουργίες και την αξιολόγηση των επιδόσεων περαιτέρω επανδρωμένο διαστημικό σύστημα μεταφορών, ιδίως σε τροχιά του διαστημικού σταθμού
ραντεβού και την τεχνολογία σύνδεσης? και ο χώρος εργαστηρίου Ναό II μετά την ολοκλήρωση των αστροναυτών μέσα κάτοικος αγκυροβολημένο δοκιμή, την ικανότητά του να εκτελεί ένα συνδυασμό της αποστολής αξιολόγησης οι αστροναύτες ζουν, εργάζονται και την προστασία της υγείας των δυνατοτήτων και αστροναύτες.

ο Ναός II βασίζεται στο εργαστήριο χώρο Ναό Ένας στόχος των προϊόντων αντιγράφων ασφαλείας των αεροσκαφών βελτιώθηκε σχετικά με την ανάπτυξη, συνολικού μήκους 10,4 m, χρησιμοποιώντας JEM και τους πόρους καμπίνα δύο διαμόρφωση καμπίνας, στην τροχιά του σχεδιασμού της ζωής του όχι λιγότερο από 2 χρόνια, η κύρια
ο στόχος είναι να δεχθεί η πρόσβαση επανδρωμένο διαστημικό σκάφος και διαστημόπλοια φορτίου, διεξαγωγή πειραμάτων επιστήμη του διαστήματος, για να ελέγξει την κατασκευή διαστημικού σταθμού και λειτουργία των βασικών τεχνολογιών, είναι μια πραγματική αίσθηση του χώρου εργαστηρίου πρώτα.

προηγούμενες 6 Αυγούστου αντίστοιχα, για να εκτελέσει το Ναό II και Shenzhou το 11ο έναρξη της αποστολής και του μεταφορέα πυραύλου Long March II FT2 Long March II F μακριά έντεκα έφτασαν στο διαστημικό κέντρο ζιουκουάν, αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο γύρους
πυραύλων που μεταφέρονται για να ξεκινήσει site για να εκτελέσει εργασίες ταυτόχρονα.
Αυτή δύο ρουκέτες μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών ανάπτυξης από τη διαδικασία πριν από την έξοδο από το εργοστάσιο, στις 3 Αυγούστου αναχώρηση από το Πεκίνο, που μεταφέρονται από τις σιδηροδρομικές μεταφορές τοποθεσία εκτόξευσης Jiuquan Satellite Launch Center.

15 Σεπτεμβρίου Κίνας διαστημικό κέντρο ζιουκουάν Long March II πυραύλων επιτυχία Ναός ΙΙ FT2 διαστημικό εργαστήριο με επιτυχία σε τροχιά, ξεκινήσει μια πλήρη επιτυχία.

μακρύ δύο F πύραυλο χρησιμοποιήθηκε για να ξεκινήσει ένα επανδρωμένο διαστημόπλοιο ιδιόκτητο πυραύλων μας, απολαύστε & ldquo? Ουρανό & rdquo? Φήμη.
Πραγματοποιείται 10 Shenzhou διαστημόπλοια και όχημα εκτόξευσης αποστολή 2ο Ναός σε 12 αποστολές εκτόξευσης, & ldquo? Ουρανό & rdquo? Μακρά F διατήρησε ένα ποσοστό επιτυχίας 100%.

Tags:

Μεταστοιχεία

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο

Σελίδες